Brouwerslokaal BV

DutchBargain, gevestigd in Groede, Zeeland, schakelde met Odoo Experts over naar Odoo Enterprise versie 17. Een zorgvuldige migratie waarbij persoonlijke service en dataveiligheid voorop stonden. Resultaat: een vlekkeloze overgang en klaar voor toekomstige groei.

Sector
Groothandel
Scope
CRM en Verkoopbeheer Boekhouding en Financiën Voorraadbeheer, Inkoop en Logistiek Productie, Kwaliteit en Onderhoud
Grootte
<10 Gebruikers
Landen
Nederland


Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de Community versie van Odoo op een eigen server, merkten we dat we vastliepen op de doorontwikkelingen. We werkten op versie 12 en de Enterprise versie zat ondertussen op versie 16. Na een Google search onderzoek naar mogelijke IT-bedrijven die ons zou kunnen helpen bij de overgang van Versie 12 van de Community naar versie 17 van de Enterprise Odoo, hebben we een aantal bedrijven benaderd.


Opvallend was Odoo Experts, vanwege het 06- nummer dat op de site stond van ene Erwin, en dat die persoon dan ook nog eens meteen zijn telefoon beantwoordde. Bij de andere bedrijven kwamen we eigenlijk niet verder dan een baliemedewerkster.


Erwin bleek dan ook nog eens de eigenaar te zijn. Toen was de keuze voor mij snel gemaakt.


Mijn grote angst was dat onze historische data niet mee zou komen en verloren zou gaan tijdens de overgang. De medewerkers van Odoo Experts hebben ons hierin gerust gesteld en hebben in kleine stappen de overgang gerealiseerd. Zeer naar onze tevredenheid.


Marc Menue

www.dutchbargain.com